A Cambium Networks célja az olyan szélessávú internetszolgáltatók segítése, akik még nem ismerik ePMP-termékeinket. Segítségünkkel gyorsan és hatékonyan képesek lesznek beüzemelni új ePMP alapú szolgáltatásukat. Ennek megkönnyítésének érdekében az új szélessávú internetszolgáltatóknak egy eszköz- és szolgáltatáscsomagot kínálunk kedvező, alacsony áron.

A programra való regisztrációhoz töltse ki az űrlapot.

Az induló készletek akár 60%-kal olcsóbbak a listaárnál, és olyan opciókat tartalmaznak, mint:

Ez a program olyan szélessávú internetszolgáltatókra érvényes, akik az elmúlt 24 hónapban nem vásároltak Cambium Networks termékeket. Minősített szélessávú internetszolgáltatónként egy készletre korlátozott. A programra való jogosultság a Cambium Networks kizárólagos belátása szerint történik, és bármilyen okból elutasítható. Ez a programajánlat bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntethető. A terméket a Cambium Networks jóváhagyott Channel Partnerétől kell megrendelni és teljesíteni.

Ha kitölti ezt az űrlapot, a Cambium Networks felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy további részletekkel szolgáljon a készlet megvásárlásával kapcsolatban, és megválaszolja az esetleges további kérdéseit.

*required fields

Contact