Ponudniki internetnih storitev lahko z uporabo Cambium Networks 60 GHz cnWave rešitev pridobite več-gigabitne prenosne hitrosti in s tem razširite svoje poslovanje s ponudbo atraktivne alternative optičnim omrežjem. Presenečeni in navdušeni boste nad hitrostjo in preprosto namestitvijo 60 GHz rešitev.

Če ste ponudnijk internetnih storitev in do sedaj še niste uporabljali 60 GHz cnWave rešitev, smo za vas pripravili predstavitveno ponudbo s popusta za promocijski paket opreme.

Vsak promocijski paket vsebuje vse kar potrebujete za preizkus te dolgo pričakovane rešitve:

  • Eno (1) V5000 bazno postajo
  • Dva (2) V3000 kompleta z visoko ojačanimi antenami za večje razdalje in multi-giga hitrosti
  • Dva (2) V1000 kompleta z Gigabitnimi hitrostmi prenosa na krajših razdaljah
  • Vso periferno opremo: napajalnike, kable in nosilce

Na Cambium eLearning portalu boste imeli dostop do video vsebin, kjer so po korakih razložene vse faze za konfiguracijo in planiranje rešitve. Dodatno boste lahko na portalu brezplačno opravili tehnični trening in certifikacijo za to tehnologijo.

Promocija je namenjena vsem ponudnikom internetnih storitev in ostalim uporabnikom, ki do sedaj niste kupili in uporabljali 60 GHz cnWave rešitev. Promocija je omejena na en (1) komplet na kvalificirano podjetje. Upravičenost do promocije je stvar odločitve Cambium ekipe in je lahko zavrnjena iz kateregakoli razloga. Promocija traja dokler bodo na voljo zaloge in je lahko v vsakem trenutku prekinjena brez predhodnega obvestila. Rešitev se naroča prek uradnega regionalnega distribucijskega kanala.

Po izpolnitvi spodnjega obrazca, vas bo kontaktiral regionalni predstavnik podjetja Cambium Networks in vam dodatno razložil kako kupiti promocijski komplet, ter vam odgovoril na morebitna vprašanja.

* required fields

Contact