A Cambium Networks 60 GHz-es cnWave platformjával szolgáltatók a villámgyors sebességet és Gbps teljesítményt érhetnek el, így a száloptika egy alternatívájával segíthetik vállalkozásuk növekedését. Készüljön fel rá, hogy Önt is meglepi, milyen gyorsan és hatékonyan fog működni.

Ha Ön olyan szolgáltató, aki még nem ismeri a 60 GHz-es cnWave-et, akkor a Cambium történetének leggyorsabban felfutó termékét próbálhatja ki ezzel a bevezető ajánlattal.

Minden indulócsomag tartalmaz mindent, amire szüksége van ahhoz, hogy kipróbálhassa ezt a régóta várt megoldást:

  • Egy (1) V5000 elosztó csomópont
  • Két (2) V3000 ügyfélcsomópont nagy nyereségű antennákkal
  • Két (2) V1000 ügyfélcsomópont
  • Tápegységek, hálózati kábelek és rögzítőkonzolok

Ezen túlmenően bemutató videókhoz és online képzésekhez is hozzáférhet, beleértve azt a lehetőséget is, hogy további költség nélkül szerezzen műszaki tanúsítványt erre a csúcstechnológiára vonatkozóan.

Ez a program olyan szolgáltatókra érvényes, akik nem vásároltak Cambium Networks 60 GHz-es cnWave-et, és minősített szolgáltatónként egy csomagra korlátozódik. A programra való jogosultság és kvalifikáció a Cambium Networks kizárólagos belátása szerint történik, és bármilyen okból elutasítható. Ez a programajánlat a készlet erejéig tart, és bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntethető. A terméket a Cambium Networks jóváhagyott disztribútorától kell megrendelni és teljesíteni.

Az űrlap kitöltése után a Cambium Networks vagy valamelyik disztribútor-csatorna partnerünk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy további részletekkel szolgáljon a készlet megvásárlásával kapcsolatban, és megválaszolja esetleges további kérdéseit.

* required fields

Contact